Grangatan 32
305 64, Gullbrandstorp
Kontakta oss
Vilshärads-rör AB

Om oss

Om oss

Mer än 20 år i branschen

År 1992 grundades VVS-företaget T-Rör av Tommy Bengtsson, men sålde det år 2005 till Michael Bengtsson som i sin tur redan ägde Vilshärads-Rör AB. Michael tog helt sonika och förenade de två företagen, med båda namnen som enat företagsnamn – Vilshärads-Rör AB/T-Rör.

Far och son

Idag är det Michael Bengtsson och hans far Gert-Ove Bengtsson som driver detta VVS-företag i Halland och affärerna går mycket bra.

Alla byggnader behöver förr eller senare behandlas av VVS-montörer – vid nybyggnationer, renoveringar, underhåll, tillbyggningar och ombyggningar. Allt från små, privata hus behöver VVS-vård, liksom större byggnader, men arbetet utförs av samma personer – Michael och Gert-Ove.

Målet är nöjda kunder

Det som är viktigt för oss är att kunden är helt tillfredsställd med vårt arbete. Om våra kunder inte blir nöjda med det jobb vi lägger ner så har vi ingenting att göra i denna bransch, så därför är vi extremt noggranna, pålästa och sitter dessutom på mångårig erfarenhet av VVS.

Det är inte bara slutresultatet som ska kännas bra, utan hela arbetsprocessen. En trevlig stämning och nära kommunikation mellan oss och våra uppdragsgivare bäddar för en god arbetsrelation, så det strävar vi alltid efter att uppnå.